dijous, 31 de juliol del 2008

Els detalls

En aquest blog, durant les pròximes setmanes us aniré explicant tota la història, per dir-ho d’alguna manera, amb pels i senyals, com per exemple el procés que vàrem seguir per seleccionar els temes, la opinió real del “noiet” sobre Lluís Llach, com el vaig dur a Porrera a entrevistar-se amb en Lluís llach, amb quins altres artistes es va fer la gravació, a més a més de la Mònica Green, etc, etc.

6 comentaris:

Ignasi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Rosa ha dit...

Està molt i molt bé que se sàpiguen aquestes coses. Aprofitats i cara dures n’hi ha hagut, n’hi ha i n’hi haurà sempre. Persones sense valentia per agrair les oportunitats que se’ls regala i que a més després pretenen fer-ne negoci per a benefici exclusivament propi tergiversant els fets (no tothom està preparat per rebre regals), persones que no coneixen el respecte cap els altres ni, evidentment, cap a ells mateixos, sempre n’hi ha hagut i sempre n’hi haurà. Per sort a vegades la Vida els retrata i queden nus davant els fets.

Endavant Ignasi

Aquestes coses no s’han de quedar en un calaix podrint-se. Ni els fets ni el CD, l’original clar.


Rosa Salinas

Marta (Sabadell) ha dit...

I per què se sap ara? Per què no es va començar a dir quan va sortir el CD del "noiet", per exemple? Trobo estrany que es trigui tant, esperem saber-ne més coses de tot plegat, no s'acaba de veure clar.
Jo, de totes maneres, ja vaig decidir que no compraria succedanis d'en Llach per bons que poguessin ser, raons personals, coses meves, si voleu.

iggy ha dit...

Marta,
Entre maig i juliol varem verificar que el noiet havía utilitzat el mateix master de l'original i els mateixos arrajaments, a part de treure 2 cançons i afegir-ne una al final. I també varem contactar amb els seus advocats que ens van donal llargues.D'altra banda, no sòc un especialista fent blocs, saps?
Per cert, no caldrá que compris la còpia del noiet. Aviat et podrás baixar gratuitament l'original. Ok?

Ignasi

shèila bonet ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
shèila bonet ha dit...

a mi tot aixo em sembla una vergonya. puc cir que en Manu Guix es una molt bona persona (raons personals) i que ha treballat molt per a fer el disc Onze Llach! Ignasi a tu et dic que l'enveja es molt molt dolenta i ja t'arrivara ho que t'hagi d'arribar.

Un peto molt fort a MANU ens veurem a planoles!!

 
Clicky Web Analytics