dissabte, 23 d’agost del 2008

RESPOSTES URGENTS

Tot i que no he començat a explicar la història amb detall, se m'han plantejat ja unes preguntes a les que vull contestar:

a) Si tu vas pagar el disc per què no el vas publicar pel teu compte?

Perquè no hi havia cap discogràfica disposada a treure'l sense la participació de l'artista en la promoció. A més a més la primera jugada del noiet va ser quedar-se els masters de les gravacions, amb l'excusa de fer-hi unes millores, i sense els quals no es pot editar el disc; el que sentiu en aquest blog és una copia que em va facilitar el propi estudi de gravació anys després.


b) Per què treus ara aquest tema i no quan es va anunciar la sortida del disc ONZE LLACHS?

Perquè vaig haver d'esperar a veure i sentir el disc del noiet per confirmar que havia utilitzat les mateixes cançons, amb els mateixos arranjaments, de la gravació original. De fet ha tret del disc dos cançons en les que hi participaven més artistes i n'ha afegit una que havia estat descartada a la gravació original. D'altra banda, em vaig posar en contacte amb el seu advocat d'aquell moment (el seu oncle), que em va donar llargues.


c) Per què no el vas demandar en el seu moment?

Els meus advocats van estar parlant amb el seu (ell no va donar mai la cara), i fins i tot vàrem tenir una reunió al respecte, però llavors el noiet ja estava "triomfant" i vaig considerar que utilitzar els seu nom devaluava notòriament la nostra producció i per tant vaig decidir esperar a veure com evolucionava la seva trajectòria. Posteriorment no vaig voler fer-li el favor de recuperar-li el prestigi musical, perdut com a professor d'OT, publicant el disc pel meu compte. Ara no descarto demandar-lo, amb fets més greus, i també editar la gravació original en anglès. A veure si té collons per demandar-me ell a mi. Tant de bo!!!

1 comentari:

Miner ha dit...

Benvolgut,

Us informo que faig ressò d'aquest cas al meu bloc (http://unblocsobrelluisllach.blogspot.com), on també us plantejo un seguit de preguntes per si les voleu respondre. Rebeu una salutació.

Miner.

 
Clicky Web Analytics