dilluns, 27 d’abril del 2009

EL GRAN MENTIDER

5 comentaris:

magribe ha dit...

Confio en que tot el que has publicat en aquest bloc és cert.

Si realment vols treure alguna cosa bona a favor teu de tot això, truca a Televisió de Catalunya. A Els matins segur que estaran encantats de que els hi expliquis això, i pots estar segur que al Manu Guix se li acabarà la bona vida.

Et donc tot el meu suport!


Magribe

volcagarrotxa ha dit...

Si tot això que dius aquí és ben cert (i cada dia que passa em dóna la sensació que si ho és) crec que això ho hauria de saber molta més gent, especialment la gent que li dóna un "protagonisme musical" que no es mereix gens.
Segur que el temps posarà a cada un al seu lloc i ell haurà de caure en picat cap al fons de la terra.

En defensa de la música, en defensa dels artistes, en defensa dels professionals humils,... En contra dels "ursupadors", en contra dels "mentiders", en contra dels "falsos". Aquí tens un suport més-

volcagarrotxa.

shèila bonet ha dit...

com pots dir aixo?? en manu guix es un gran artista!! no tens vergonya a més a més una miqueta de cap com li pots dir "noiet"??

saps com es diu no??
a les imatges que has posat al blog no se'l veig molt content ni tansols algú treballant al seu costat!!els altres ben que es riuen entre ells i manu? sol!!!
sisplau deixeu-vos de chorrades i no digeu totes aquestes coses d'aquet gran artista
MANU GUIX
estic amb tu !!

Unknown ha dit...

M'ho crec... és un fatxenda aquest tio. Es pensa que és la hostia i... bé...

Aviam si m'entero de més coses

iggy ha dit...

Gràcies a Magribe i Volcagarrotxa pel vostre suport. I tú, Sheila Guixona, deixa de dir tonterìes i dedica't a estudiar al cole, que vas malament.

 
Clicky Web Analytics